Ενώπιον Παντός Αρμόδιου Δικαστηρίου και Πάσης Αρχής

                                        ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

                                  (Με επιφύλαξη δικαιώματος)

 

                                    

  Του  Νικολάου Καραγεώργου κατοίκου Ηλιούπολης (Κεφαλληνίας αρ. 12)

 

                                                      ΠΡΟΣ

 

  Την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα,επί της οδού Χαλκοκονδύλη αρ. 30  και εκπροσωπείται νόμιμα

 

Α) Ευθέως διατυπώνουμε τη θέση μας στην από 25.11.2002 εξώδικη δήλωση σας που υπογράφει ο γενικός διευθυντής μεταφοράς.Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία στην οποία βρίσκεστε,αφού δεν καταφέρατε να πείσετε για το αβλαβές του ΚΥΤ Αργυρούπολης.Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε ότι η απώλεια ψυχραιμίας δεν είναι καλός σύμβουλος.

 

Β) Αντιλαμβανόμαστε πλήρως,τι αποσκοπείτε με την εξώδικη δήλωση του γενικού διευθυντή.Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι και από χαρακτήρα και από απόθεμα αρχών δεν πτοούμαστε.Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι μόνον από δικές σας ενέργειες μπορεί να υπάρξει κίνδυνος.Η εξώδικη δήλωση σας είναι αποκαλυπτική. Και βέβαια δεν θα χρεωθεί κανένας από τη Διαδημοτική Επιτροπή Αγώνα,τους κατοίκους,τις Δημοτικές Αρχές,και φυσικά ούτε και εμείς,τις αρνητικές καταστάσεις που χωρίς πράξη ή παράλειψη δική σας δε μπορεί να επέλθουν.Η φύλαξη του χώρου των εγκαταστάσεων σας είναι αποκλειστικά ευθύνη δική σας. Μέγα ολίσθημα,τουλάχιστον,το περιεχόμενο της εξώδικης δήλωσης σας.

 

Γ) Το περιβάλλον (φυσικό και ανθρωπογενές) θα περιφρουρηθεί.Είναι συνταγματική επιταγή και συνταγματική υποχρέωση να το περιφρουρήσουμε. Επειδή δεν πείθετε.Επειδή γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν έχετε δίκαιο.Επειδή κινητοποιείται ο απλός κόσμος,ο λαός της περιοχής.Επειδή συντάχθηκαν με το λαό οι τοπικές αρχές.Επειδή λοιπόν η διπλωματική γλώσσα,η ωραιοποίηση,η επίκληση επιστημόνων και όλα τα πιο πάνω δεν έφεραν αποτέλεσμα,καταφύγατε στην ατομική τρομοκράτηση.Δυστηχώς και σ αυτήν αποτύχατε.Το άδικο ποτέ δεν γίνεται δίκαιο.

 

Δ) Αναρωτιόμαστε,κανένα στέλεχος σας δεν έχει ιστορική μνήμη,δεν γνωρίζει τι θα πει λαογέννητη κίνηση;Σεβαστείτε λοιπόν την ιστορία και μη προσβάλλετε κίνημα, που είναι ανοιχτό και ο κόσμος που μετέχει, σκέπτεται, διαλέγεται, αποφασίζει, χρεώνει καθήκοντα,αρνείται να έχει αρχηγούς.

 

Σας καλούμε λοιπόν να εγκαταλείψετε πρακτικές που σας εκθέτουν.

 

 

 

 

Ε) Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα τη παρούσα προς τον όποιον απευθύνεται,προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφων όλο το περιεχόμενο της παρούσης στην επιδοτήρια έκθεση του.

 

 

 

 

                                                                                                  Αθήνα  26.11.2002                                

                                                                                                          Ο δηλών

                                                                                                Καραγεώργος Νικόλαος